SME-Montageledare/Projektledare

Driven och energisk SME-montageledare/projektledare med erfarenhet ifrån solcellsbranschen.

Som montageledare/projektledare inom solcellsbranschen spelar du en nyckelroll i att främja hållbarhet genom att erbjuda innovativa solenergilösningar till våra kunder.Är du en driven och självgående person med flerårig erfarenhet av montage och projektledning samt har en passion för att driva förändring mot en grönare framtid? Då kan detta vara din nästa spännande utmaning

Ansvarsområden och arbetsuppgifter: 

Du är en driven person som motiveras av att arbeta med montageledning och projektgenomförande. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och kommunikativ med god förmåga att ha många bollar i luften. Du har en gedigen samarbets- och problemlösningsförmåga med stor drivkraft och ett systematiskt arbetssätt. Du är pådrivande i projekt och mån om att leverera kvalitet inom uppsatta tidsramar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat med närhet till skratt och högt i tak.

Montageledare/Projektledare för SME installationer av solcellsprodukter och tjänster till företagets kunder.
I tjänsten har du som Montageledare/Projektledare fullt ägandeskap för projektet efter överlämnande ifrån säljorganisation.   
Du koordinerar projektet och ser till att alla parter i projektet jobbar mot samma mål, samtidigt som du säkerställer att vi uppfyller samtliga kvalitets- och miljökrav.
Utveckla och upprätthålla långsiktiga affärsrelationer 
Delta i platsbesök, kalkyl och försäljningsarbete.
Aktivt söka nya affärsmöjligheter och merförsäljning inom projektet.
Materialinköp och leveranser.
Ekonomiskt ansvar för projektet.

Kravprofil: 

Tidigare flerårig erfarenhet som SME-Montageledare/Projektledare inom solcellsbranschen.
Erfarenhet av större projekt
God datorvana och kunskaper i Office
Körkort B
Flytande i svenska

Meriterande: 

Kalkyl och försäljningsarbete
El kunskap
Högspänningskunskap
BAS P/U
BE-körkort

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök på arbetsförmedligens hemsida.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mikael Lind, Regionchef, Blekinge/Småland, på telefon 076 139 23 65 alt mikael.lind@emgab.se. 

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Provanställning 6 månader
Placeringsort: Karlskrona / Karlshamn / Kalmar​​

Arbetsområde: Småland / Blekinge men även projekt i övriga Sverige kan bli aktuellt

Start: Omgående
Sista ansökningsdag: 31 april 2024. Ansökning sker löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Om EMG – Energimontagegruppen 

Vår vision är att montera framtidens energilösningar, på så sätt kan vi vara en del av utbyggnaden av den förnyelsebara energiproduktionen som bidrar till en bättre framtid. Vi sätter arbetsmiljön i högt fokus för att trygga de anställda. Därför ser vi till så att all vår personal har rätt kunskap och utbildning för varje arbetsmoment som ska utföras. I nuläget är vi ca 100 anställda. Vi har lokal representation i Karlshamn, Höör, Halmstad, Malmö, Hässleholm, Landskrona, Tomelilla, Tingsryd, Sölvesborg, Karlskrona och Kalmar vilket gör att vi täcker upp stora delar av södra Sverige. 

     
    Bifoga ditt CV


     

     

    Till toppen