Elektriker till region Halland

Vill du montera framtidens energilösningar i ett expansivt företag? Då har du kommit rätt! EMG Energimontagegruppen AB startades i januari 2020 och har idag 60 talet anställda. Vi verkar i hela södra Sverige med lokal representation i Karlshamn, Höör, Halmstad, Ljungby, Malmö, Hässleholm, Landskrona, Sjöbo Tomelilla, Tingsryd, Sölvesborg, Oskarshamn, Nybro, Karlskrona och Kalmar.  EMG är ett dotterbolag till E.on. Inom Eon gruppen finns även Solar Supply Sweden AB som är en av Sveriges ledande solcellsgrossister.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som elektriker ingår du i ett team med solcellsmontörer, där ni tillsammans åker runt på olika projekt för att montera och installera kompletta solcellsanläggningar. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och för att leverera den bästa upplevelsen till våra kunder. Installationer kan ske så väl på villahus som på större anläggningar så som solcellsparker, ställverk och större fastighetsinstallationer.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • I samråd med områdeschef utföra kundbesök, planering och dokumentering inför solcellsinstallation.
 • I samråd med vår auktoriserade elinstallatör utföra för- och färdiganmälan till elnätägare.
 • Installation, mätning, kontroll och dokumentering.
 • Felsökning, kontroll och besiktning av solcellsanläggningar.
 • Deltaga i framtagandet av arbetsmiljöplaner och riskanalyser.
 • Hantera interna datasystem samt våra olika leverantörers portaler för visualisering.
 • Arbete på hög höjd förekommer, likväl som utomhusarbete i alla väder och årstider.


Placeringsort
Halland

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en varierad vardag inom en bransch som ständigt utvecklas och förändras. Därför ger vi löpande internutbildningar till våra medarbetare för att ni på bästa sätt ska följa med i utvecklingen. Du planerar ditt arbete självständigt på ett strukturerat sätt där det finns utrymme för egna initiativtagande. Du ingår i ett arbetslag med positivt arbetsklimat med närhet till skratt och högt i tak.

Din bakgrund
Vi söker dig som har grundläggande gymnasial eller motsvarande el-utbildning, samt genomgått din lärlingstid. Du ska vara självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet, med ett genuint intresse för framtidens energilösningar. Du kommunicerar med dina kollegor på svenska i tal och skrift. Du har goda datakunskaper och har lätt att lära dig nya system. B-körkort krävs, resor i tjänsten förekommer dagligen.

Din personlighet
Dina personliga egenskaper är av mycket stor vikt. Du kommer att vara en central del i företagets kontakt med våra kunder. Därför värdesätter vi hög social kompetens och förutsätter att du trivs med att träffa nya människor. Du tycker om korta beslutsvägar och värdesätter en enkel och rak dialog i nära samarbete med bolagets övriga medarbetare.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Rekrytering sker löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta Klas Pamp, Regionchef i Halland, på telefon 076 139 24 63.

   
  Bifoga ditt CV


   

   

  Go to Top